De beste Wieler podcasts

De beste Wieler podcasts

Live Slow, Ride Fast

De podcast van wielrenner Laurens Ten Dam, die een inkijk geeft in het leven van de wielerprof, zowel binnen als buiten de koers. Behalve van de fiets houdt Ten Dam ook van wijn, koffie en het buitenleven. Dat ­alles komt terug in de gesprekken die hij heeft met Stefan Bolt.

🎧Itunes, Spotify, Website


De Rode Lantaarn

Voor de echte wielerliefhebber. Heerlijk om in de auto naar het werk en terug te luisteren. Als echte wielerliefhebber luister ik graag naar deze podcast aldus een van de recensie op Itunes. Met interviews, nabeschouwingen en gezelligheid - mede mogelijk gemaakt door Hetiskoers.nl.

🎧Itunes, Spotify, Website


THEMOVE Lance Armstrong

Stages

Oud-wielrenner Lance Armstrong, die ook een interviewpodcast heeft, bespreekt de etappes. Hij heeft over alles een mening klaar en weet vanzelfsprekend heel goed waar hij het over heeft. De podcast werd in 2017 op elke Tourdag vijf miljoen keer gedownload.

🎧Itunes, Spotify, Website


In het Wiel

We worden anno 2019 best verwend met podcasts over wielrennen, maar hier zit de hoogste deskundigheidsgraad aan tafel. Humor + aldus een recensie op Itunes. In het Wiel is een podcast over wielrennen met Thijs Zonneveld, Thomas Dekker en Hidde van Warmerdam.

🎧Itunes, Spotify, Website


de-kopgroep.1400.c62b6f856c4b6dcddeab06bc7cc3f675.jpg

De Kopgroep

Drie gepassioneerde wielren-experts - Mart Smeets, Joost Vullings (EenVandaag) en Martijn Hendriks (NOS) - geven in de wielerpodcast De Kopgroep hun kijk op de Tour de France.

🎧Itunes, Website


El Tarangu

Zeven jaar na zijn dood zit de wielrenner José Manuel Fuente tegenover Lucien Van Impe. Lucien kijkt hem in de ogen en weet niet wat hij ziet. Heeft zijn oude rivaal werkelijk zijn dood in scène gezet? Of is hier iets anders aan de hand? Eén ding is zeker, iemand liegt. Maar wie? En vooral, waarom? El Tarangu is een serie van AudioCollectief SCHIK en een coproductie van de VPRO, NPO Radio 1, Sporza en OpenVRT.

🎧Apple, Google

10 podcast tips voor de zomervakantie

10 podcast tips voor de zomervakantie

De beste tips voor de eerste keer podcasts luisteren

De beste tips voor de eerste keer podcasts luisteren