De beste Voetbal podcasts

De beste Voetbal podcasts

Een selectie met tips van de beste voetbal podcasts. Heb je zelf tips, laat het ons weten.

NOS Voetbalpodcast.png

NOS Voetbal podcast

De NOS-voetbalcommentatoren nemen de week door. Met aandacht voor de laatste voetbalwedstrijden, het voetbalnieuws en vooruitblikkend naar de komende wedstrijden. Anekdotes van de voetbalexperts die ter plekke waren en er de hele week bovenop zitten. Presentatie is in handen van Arno Vermeulen. “Ik heb me (wederom) erg vermaakt met de podcast. De sfeer was wederom lekker losjes, wat vrijer dan tijdens een - pak 'm beet - Studio Voetbal.” Itunes review van Tom.

🎧Apple, Google, Website


AD Voetbalpodcast

Een podcast over het voetbal van het AD. Presentator Hidde van Warmerdam praat met verslaggevers Sjoerd Mossou, Maarten Wijffels, Mikos Gouka en Daniel Dwarswaard over de actualiteit.

🎧Apple, Google, Spotify


De Wereld van Vice Sports

Vice gebruikt sport als excuus om in levens of subculturen te duiken, waar we anders nooit wat van hadden geweten. Noemenswaardig is de aflevering over de spijt van hooligan Wesley. In 2011 rende hij tijdens een bekerwedstrijd tussen Ajax en AZ in de Arena het veld op, om de keeper van AZ, Esteban Alvarado, aan te vallen. Het liep voor Wesley iets anders dan gepland: Esteban trapte hem tegen de grond, hij werd afgevoerd door de politie en belandde een half jaar in de bak. Nu, bijna acht jaar later, blikt Wesley terug op het bewuste moment.

🎧Apple, Spotify, Website


De Derde Helft

De podcast van professioneel-ouwehoerende amateurvoetballers die lullen met visie over de eredivisie. Wekelijks wordt er nagepraat over het voetbalweekend met scherpe analyses en slappe voetbalhumor! “Op hoog tempo alle actuele wedstrijden en randzaken af. Ook als je de wedstrijden niet gezien hebt, is het goed te volgen. Heren hebben kennis van voetbal, doorspekken dit met veel humor. Gevolg is dat het heerlijk weg luistert!”

🎧Apple, Spotify


Neutrale Kijkers

Na het eerste seizoen over het WK 2018 vroegen we ons af: wat is een Neutrale Kijker nog zonder WK? Lang hadden we daar geen antwoord op, tot we erachter kwamen dat juist daar een nieuw seizoen over moesten maken. In het tweede seizoen van Neutrale Kijkers kijken we iedere week een wedstrijd. Het maakt niet uit in welke competitie: Manchester City tegen Manchester United, een kwalificatiewedstrijd voor de Afrika Cup, of misschien zelfs de Belgische Jupiler Pro League. Wat is het ideale scoreverloop? Moet je goed zijn om mooi te voetballen? 

🎧Apple, Google, Spotify


Football Weekly

The Football Weekly pod squad bring you a twice-weekly dose of puns and punditry, news and analysis from the Premier League and beyond .

🎧Apple, Google, Spotify

De beste Business podcasts

De beste Business podcasts

De beste Amerika podcasts

De beste Amerika podcasts