De beste Tech podcasts

De beste Tech podcasts

De beste tech podcast in willekeurige volgorde. Tips? Laat het ons weten.

De Technoloog

Wat mij betreft een van de beste tech-gerelateerde podcasts van dit moment. Informatief, vlot, en met een brede schare interessante gesprekspartners. Daarnaast werkt de chemie tussen Ben en Herbert: ze vullen elkaar leuk aan, zijn oprecht geïnteresseerd, en stellen vragen die de impact van techniek en ICT op onze levens duidelijk weten te maken. Tekst: Pim

🎧Apple, Spotify


nosop3techpodcast.1400.28b204faed4c781998b25ad07d01dee3.jpg

NOS op 3 tech podcast

Ik luister al twee jaar elke week de podcast, en eigenlijk de hele week door als opnieuw en nog eens en nog eens. Beetje saai zou je zeggen. Maar ik zeg je tech verhalen chronologisch luisteren brengt tot andere inzichten dan nieuw naar oud. Dus ik zou het gewoon maar doen. Tekst: Jela

🎧Apple, Google


Rush Talk

Numrush is een Nederlands online magazine over de impact van innovatie. In Rush Talk duiken we elke aflevering de diepte in en bespreken we de laatste ontwikkelingen op het gebied van technologische innovatie.

🎧Apple,Google, Spotify


Reply All

"'A podcast about the internet' that is actually an unfailingly original exploration of modern life and how to survive it." - The Guardian. Hosted by PJ Vogt and Alex Goldman, from Gimlet.

🎧Apple,Google, Spotify


Tweakers Podcast

De podcast van de grootste techsite van de Benelux. Gehost door hoofdredacteur Wout Funnekotter en bijgestaan door Arnoud Wokke, Jurian Ubachs en verschillende andere redacteuren.

🎧Apple,Google, Spotify


De Appels en Peren Show

Wietse en Reinier praten onregelmatig ongeveer anderhalf uur over technologie, gadgets, Het Internet en alles wat er maar bij komt kijken om de toekomst mogelijk te maken.

🎧Apple, Spotify

De beste Boeken podcasts

De beste Boeken podcasts

De beste Media podcasts

De beste Media podcasts