De beste Geschiedenis podcasts

De beste Geschiedenis podcasts

50 Things That Made the Modern Economy

I listened to history of the World series. And this one I started about a month ago. This was so addictive that I just couldn't stop listening to all. What a nice way of storey telling. My compliments to whole team. Hats off.

🎧Apple, Spotify, Website


Tante Jos.jpeg

Tante Jos

Jos Gemmeke zat in de illegale pers, was koerierster en werd in Engeland opgeleid tot geheim agent. Jos was de oudtante van Mijke van Wijk en zij groeide op met verhalen over de verzetsheldin Jos. Kort voor haar dood ontmoeten zij elkaar. Mijke wil alles weten over haar oorlogsverleden, over haar dropping in maart 1945 en de geheime opdracht die zij kreeg van de Engelsen. Maar het geheugen van Jos laat haar behoorlijk in de steek. Na de dood van Jos gaat Mijke op zoek naar de dossiers en rapporten die de Britten over haar hebben bijgehouden. En wat blijkt: een aantal verhalen dat tante Jos altijd vertelde, ligt toch wat anders…

🎧Apple, Website


OVT.jpeg

OVT HET SPOORT TERUG

In 'Het Spoor Terug' een wekelijkse documentaire van een half uur waarin we verhalen over gebeurtenissen in de vaderlandse geschiedenis, aan de hand van getuigenverslagen.

🎧Apple,Website


De beste Marketing podcasts

De beste Marketing podcasts

De beste Politieke podcasts

De beste Politieke podcasts