De beste Formule 1 podcasts

De beste Formule 1 podcasts

Beyond The Grid

De Beyond the Grid podcast bestaat uit interviews met mensen binnen de sport. Iedere week komt er op woensdag een nieuwe editie uit en die zorgt bijna altijd voor nieuws. Zo was het interview dat ze vorig seizoen hadden met Christian Horner goed voor een aantal stevige quotes over het vertrek van Daniel Ricciardo.

🎧iTunes, Spotify, Website


Pitstop

Een podcast over de Formule 1 en Max Verstappen met AD Sportwereld verslaggevers Arjan Schouten, Rik Spekenbrink en Tim Engelen.

🎧iTunes, Spotify, Google


NOS Formule 1 podcast

Meningen en scherpe analyses, feiten en opvallende verhalen. Met vanzelfsprekend aandacht voor de prestaties van Max Verstappen. Dat en meer is te horen in de NOS Formule 1-Podcast. Presentator Amber Brantsen neemt samen met oud-coureur Jan Lammers en NOS Formule 1-verslaggever Louis Dekker iedere maandag na een Grand Prix de race door.

🎧Itunes, Google, Website


Formule 1 aan tafel

Grand Prix Radio presenteert Formule 1 aan Tafel, dé Formule 1-podcast die je niet mag missen. Onder leiding van presentator René Hoogterp beantwoorden Olav Mol en de redactie van Grand Prix Radio wekelijks vragen van luisteraars, geven je race-analyses, houden je op de hoogte van de alle ins en outs rechtstreeks vanuit de paddock en brengen je het laatste nieuws rond Max Verstappen in zijn jacht op de wereldtitel.

🎧Itunes, Google, Website


Beyond Victory with Nico Rosberg

In a world where extreme competition exists everywhere, what does it take to have success in your career and in life? Join me, Nico Rosberg, as I sit down with some of the world's most successful individuals to discover the secrets to their success, what continues to drive them, and to hear a few exclusive stories in the process.

🎧Itunes, Google, Website

De beste Verhalende podcasts

De beste Verhalende podcasts

De beste Carierre podcasts

De beste Carierre podcasts