De beste Boeken podcasts

De beste Boeken podcasts

Boeken FM

In de podcast Boeken FM vertellen dichter en recensent Ellen Deckwitz, schrijver en recensent Joost de Vries en podcastmaker Peter Buurman welk boek je moet lezen. Om beurten dragen zij een boek aanβ€Š β€”β€Š actueel, relevant of gewoon ijzersterk. Boeken FM is de eerste podcast van Das Mag β€” in samenwerking met De Groene Amsterdammer.

🎧Apple, Spotify, Website


De Eerste Zin

De Eerste Zin is dΓ© boekenpodcast van EO Visie. Hier hoor je inspirerende gesprekken met gelovige auteurs van dit moment. En niet onbelangrijk: wij gidsen jou door het gigantische boekenaanbod uit binnen- Γ©n buitenland. Presentatie Reinald Molenaar.

🎧Apple, Spotify, Website


De Grote Vriendelijke Podcast

In De Grote Vriendelijke Podcast bespreken kinderboekrecensenten Jaap Friso (JaapLeest) en Bas Maliepaard (Trouw) recente kinderboeken en interviewen een schrijver of illustrator.

🎧Apple, Spotify, Website


Lees Dees.png

Lees Dees

In Lees dees bespreekt Anton de Goede maandelijks een bijzonder boek uit de twintigste eeuw met journalisten, vertalers, lezers en critici. Boeken die de aandacht verdienen die ze in de huidige bestsellercultuur zeer waarschijnlijk niet krijgen. Lees Dees is een podcast van Anton de Goede en VPRO Podcast en is tot stand gekomen met steun van het Letterenfonds/Schwob.

🎧Apple, Website

De beste Amerika podcasts

De beste Amerika podcasts

De beste Tech podcasts

De beste Tech podcasts